Доста интересен анализ на политическата ситуаци направи  Андрей Райчев.Борисов изигра един

...
Доста интересен анализ на политическата ситуаци направи  Андрей Райчев.Борисов изигра един
Коментари Харесай

Андрей Райчев прочете присъдата! Има ли кабинет

Доста забавен разбор на политическата ситуаци направи  Андрей Райчев.

" Борисов изигра един доста комплициран танц, вследствие на който има всички благоприятни условия - кеф ти болшинство, кеф ти с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, днеска се отхвърля от поддръжката на Политическа партия и Демократична България, само че на следващия ден може да си я върне, и кеф ти нови избори.
-->
Резултат от тази обществена битка е, че той си освободи всички порти, остави ги отворени. И на следващия ден може да каже " Хайде, с малцинството на Политическа партия ", какво му пречи ", разяснява социологът Андрей Райчев по bTV.

" Неговите съперници се спихнаха. Те са жертви на мита за американското посолство. В България има един мит, че в американското посолство има едни мрачни и страшни хора, които ще наредят на Борисов какво да прави.

Този мит е неправилен по две причини- първо, те не могат да създадат това, и второ - те не желаят да вършат това. България е една от страните в Европа. Ако почнат да командват България, те ще се скарат с Франция и Германия. България не е подобен залог, не е толкоз значима за Съединени американски щати, че да поемат такива тежести ", счита Райчев.

" Борисов е податлив да мисли за малко държавно управление, да избегне избори през лятото, да изчакат общинските избори. Общо взето какво ще е това шестмесечно държавно управление няма значение, то ще е отново като служебно, само че ще е подчинено не на президента, а на Народното събрание.

Давам 30 % възможност на късо държавно управление, което да ни изведе от тази безконечна поличба - избори, избори, избори. Могат да създадат такова с вероятност ноември. Втората възможност е втори избори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР